Brush-heads_Clean_TBR-2C_Front_750px

Jordan Smile borsthuvud 2PK Clean

kr 149,00

TBR-2C

Clean Smile-borsthuvudet passar alla elektriska tandborstar från Jordan Clean Smile och även de flesta Oral-B-tandborstar!

SoftClean ™ -teknik ger effektiv och skonsam rengöring. Borsten är uppdelade i tre rengöringszoner, var och en med sin egen speciella funktion. Borsthuvudets storlek och design följer Surroundtooth ™ -tekniken: borsten omger tänderna en i taget och ger maximal kontakt med hela tandytan.

Paketet innehåller två ersättningshuvuden.

Artikelnr: 604129 Kategori:

Information

Produktbeskrivning

Jordan Smile-serie Clean borsthuvud med SoftClean ™ -teknik för effektiv och skonsam rengöring. SoftClean ™ -tekniken innebär en unik kombination av effektiva borst och ett litet borsthuvud, vars storlek är optimerad för att rengöra tänderna en efter en. Borsten är uppdelade i tre rengöringszoner, var och en med sin egen speciella funktion. Borsthuvudet är anatomiskt format enligt Surroundtooth ™ -teknik så att borsten omger tänderna en i taget och ger maximal kontakt med hela tandytan.

Paketet innehåller två ersättningshuvuden. Detta ersättningshuvud passar alla elektriska tandborstar från Jordan Clean Smile och även de flesta Oral-B-tandborstar.

Alla nya Jordan Clean Smile-elektriska tandborstar och ersättningsborstar levereras i en miljövänlig FSC-certifierad förpackning!

Läsa mer

Höjdpunkter

  • SoftClean ™ -teknik
  • Förpackning med fyra ersättningshuvuden
  • Passar alla elektriska tandborstar från Jordan Clean Smile och kompatibel med de flesta elektriska Oral-B-tandborstar
  • Miljövänlig FSC-certifierad förpackning – 100% återvunnet papper