Duo-Split_outside-and-2-indoor_7year-guarantee-logo
Varmepumpe_Narvik_miljo_Sqr
Duo-Split_outside-and-2-indoor_02
Duo-Split_outside-and-2-indoor_7year-guarantee-logo
Varmepumpe_Narvik_miljo_Sqr
Duo-Split_outside-and-2-indoor_02

DUO SPLIT VÄRMEPUMP

kr 26990,00

Duo Split

NYHET

Duo Split är en värmepump med 2 inomhusdelar. En kraftfull utomhusdel kopplas till två Narvik 35 V2 inomhusenheter vilket gör att Duo Split kan leverera värme eller kyla på 2 våningar eller ge en jämn temperatur på större ytor. Den levererar värme ner till -22 grader och kyla ner till -15 grader. Med en längd på upp till 20 meter mellan utsidan och insidan blir Duo Split mycket lättplacerad.

Säljs inte online

Artikelnr: 601713, 601717*2 Kategori: Tagg:

Information

Produktbeskrivning

DUOSPLIT – 2 VÄRMEPUMPAR MED KRAFTFULL UTOMHUSDEL FÖR JÄMN TEMPERATUR PÅ STÖRRE YTOR

 

Wilfa Duo Split är en värmepump med 2 inomhusdelar. Med en kraftfull utomhusdel som är kopplad till två Narvik 35 V2 inomhusenheter gör att Duo Split kan leverera värme eller kyla på 2 våningar eller ge en jämn temperatur på större ytor. Den levererar värme ner till -22 grader och kyla ner till -15 grader. Med en längd på upp till 20 meter mellan utsidan och insidan gör att Duo Split är mycket lättplacerad.

Innedelarna till Duo Split, Narvik 35 V2, är kraftfull och tidlös med mycket god förmåga att leverera värme när det behövs. Pumpen har utvecklats för nordiskt klimat. Denna uppgraderade modell har ett högre SCOP-värde, bättre effekt och större luftvolym.

Det höga elpriset gör att man nu kan tjäna in investeringen av en värmepump på väldigt kort tid, dessutom får du fördelarna att det är bra för både miljö och inomhusklimatet på köpet.

Kapacitet

Duo Split är avsedd för rum upp till 2 x 80 m².

Effekt

Den maximala värmeeffekten är 7300 W och den maximala kylkapaciteten är 5800 W. Den har ett SCOP-värde på 4,6, SCOP beskriver värmefaktorn en pump klarar av att producera över ett helt år. Ju högre årsvärmefaktor desto lägre elförbrukning och elräkning.

Kylfunktion, avfuktning och ventilationsläge

Förutom värmefunktionen har pumpen kylfunktion för varma sommardagar, avfuktning när fukt blir ett problem och ventilationsläge när allt står rätt till och luftcirkulation är det enda behovet.

Luftrenare

Värmepumpen har ett kol- och jonfilter som renar luften och tar bort dålig lukt och bakterier.

7 års garanti

Våra värmepumpar är byggda för att hålla och det ingår 7 års garanti. Läs mer här.

Inkluderad app/Wi-Fi

Ha full kontroll på klimatet hemma – vart du än är. Du kan enkelt styra inställningarna från din mobil med värmepumpens inbyggda Wi-Fi. Det är enkelt att installera och använda.

Ladda ner appen här: iOS och Android.

I Feel funktion

Det finns en separat I Feel-funktion som säkerställer att värmen uppnår den temperatur du ställt in där du placerar fjärrkontrollen. På så sätt kan du enkelt styra pumpen baserat utefter olika behov. Med I Feel-funktionen kommer fjärrkontrollen att mäta temperaturen där fjärrkontrollen är, och inte temperaturen direkt vid värmepumpen.

Fjärrkontroll

Värmepumpen levereras med fjärrkontroll.

Inomhusdel

B x H x D (cm): 84,5 x 28,9 x 20,9

Läsa mer

Höjdpunkter

  • Kapacitet 2 * 80 m2
  • SCOP 4,6
  • Värmekapacitet max-min (nom) 7300 – 2580 (5650)
  • Kylkapacitet max-min (nom) 5800 – 2140 (5300)
  • SEER 7,2
  • Energiklass värme A++
  • Energiklass kylning A++
  • Ljudnivå innedel max-min 22 – 42 dB
  • Ljudnivå utedel max 50 dB
  • Storlek inomhusdel (BxHxD) 845 x 289 x 209 mm
  • Miljövänligt köldmedium R32
  • WiFi funktion

Garanti

Startguide app

Nedladdningar

Nedladdningar