Gör bakpotatis i airfryern toppad med bacon, örter, mozzarella och creme fraiche! En perfekt rätt att servera till gästerna en lördagskväll eller som en enkel vardagsmiddag.
BAKPOTATIS I AIRFRYER
INGREDIENSER:
Till ca 4 personer
- 4 stora bakpotatisar
- 2 msk olivolja
- 1 tsk grovt salt
- 150 g tärnad bacon
- 150 g mozzarella, riven
- En liten rödlök, skuren i små tärningar
- 4 msk. gräddfil
- Ett litet knippe gräslök, skuren i små bitar
GÖR SÅ HÄR:
- Förvärm airfryern till 200 grader. Använd en gaffel för att göra hål i potatisen. Gnid sedan in dem i olivolja och salt.
- Lägg dem i airfryer-pannan och låt dem gräddas i 45 minuter. Ta sedan ut dem och skär dem på längden i mitten. Sedan är de redo att fyllas.
- Fördela rödlök, bacon och mozzarella i de fyra potatisarna och tryck till ordentligt. Låt dem grädda i ytterligare 15 min på 200 grader. Sedan är de klara. Toppa med crème fraiche och gräslök.
REKOMMENDERAD PRODUKT