Microwave_MAC-25S_Wilfa_01
Microwave_MAC-25S_Wilfa_06
Microwave_MAC-25S_Wilfa_04
Microwave_MAC-25S_Wilfa_02
Microwave_MAC-25S_Wilfa_05
Microwave_MAC-25S_Wilfa_03
Microwave_MAC-25S_Wilfa_07
Microwave_MAC-25S_Wilfa_01
Microwave_MAC-25S_Wilfa_06
Microwave_MAC-25S_Wilfa_04
Microwave_MAC-25S_Wilfa_02
Microwave_MAC-25S_Wilfa_05
Microwave_MAC-25S_Wilfa_03
Microwave_MAC-25S_Wilfa_07

MULTIOVEN 3-IN-1

kr 3999,00

MAC-25S

NYHET

Multioven 3-in-1 kombinerar airfryer, varmluftsugn och mikrovågsugn i en och samma produkt. Spara plats och få oändliga möjligheter att tillaga mat med optimala resultat. Multioven 3-in-1 gör det enkelt att tillaga och värma upp mat med perfekta resultat. Flexibiliteten och möjligheterna som denna produkt ger gör den till en perfekt kökshjälp för familjer.

Säljs inte online

Artikelnr: 609901 Kategorier: ,

Information

Produktbeskrivning

MULTIOVEN 3-IN-1

Gör livet enklare, med Multioven 3-in-1 får du en kombinerad airfryer, varmluftsugn och mikrovågsugn. Med Multioven får du perfekta resultat snabbt och enkelt i ett smidigt format.

10 mikrovågseffekter

Välj mellan 10 olika effekter för uppvärmning, allt från jämn långsam uppvärmning till kraftfull och snabb uppvärmning. Den här kombinerade mikrovågsugnen ger flexibilitet och säkerställer att du kan tillaga maten precis efter dina önskemål.

Menyer och program

Med de medföljande programmen och menyerna är det enkelt att få optimala resultat i mängder av olika typer av matlagning. Multioven 3-in-1 kommer med 14 förinstallerade program för airfryer. Utöver det finns det 9 automatiska menyer för mikrovågsugn och varmluftsugn.

Airfryer

Med airfryer-funktionen tillagar Multioven din mat genom att cirkulera varmluft så maten får ett krispigt resultat på utsidan samtidigt som den blir saftig och mjuk på insidan, med antingen lite eller ingen olja alls. Det finns 14 automatiska och förinställda program: pommes frites, fish & chips, kroketter, calamari, lökringar, nuggets, schnitzel, räkor, grönskar, vårrullar, friterade räkor, klyftpotatis, kycklingvingar och fiskfilé.  Du kan också manuellt ställa in tid och temperatur, temperaturval som du kan välja mellan är 140-230 grader.

Varmluftsugn

Med varmluftsugnen kan du baka kakor, bröd och stekar. Varmluftsugnen levererar jämn värme som garanterar ett konsekvent och perfekt resultat varje gång.

Popcorn funktion

Multioven har ett Popcorn-program för enkel tillagning av perfekta popcorn. Välj mellan vikt på 50 eller 100 gram och tryck på start, sedan sköter Multioven resten.

Varmhållning

Multioven har en varmhållningsfunktion på 140 grader som gör att du enkelt kan hålla maten varm efter tillagning, du kan själv anpassa tiden för varmhållning i upp till 95 minuter.

Smart upptining

Välj smidigt mellan tidbaserad eller viktbaserad upptining. Multioven kommer påminna dig efter halva tiden att vända på livsmedlet, oavsett om du vänder eller ej så kommer upptining att fortsätta automatiskt.

Praktiskt fönster

Håll koll på maten utan att behöva avbryta tillagningsprocessen. Med det genomskinliga fönstret har du full kontroll på processen och säkerställer att varje måltid blir perfekt tillagad.

Medföljande tillbehör

Glastallrik, airfryer-panna, airfryer-korg och grillgaller följer med.

5 års garanti

Vi ger 5 års garanti på denna produkt från den dag du köper den. Inköpskvittot fungerar som bevis hos återförsäljaren, så kom ihåg att spara det. Läs mer om vad garantin omfattar här.

Tips!

Rengör Multioven enkelt genom att lägga in en halv citron i en skål med 300 ml vatten och värm på högsta mikrovågseffekt i 10 minuter. Torka därefter av med en mjuk och torr trasa. Då luktar det både gott och blir skinande rent med minimal ansträngning.

Läsa mer

Höjdpunkter

  • Mikrovågsugn 900W
  • Airfryer 1500W
  • Varmluftsugn 1500W
  • 25L kapacitet
  • 14 förinställda program för airfryer
  • 9 automatiska menyer för mikrovågsugn och ugn

Garanti

Produktmått

  • W 52,3 x D 44,9 x H30 cm

Observera! Det krävs ett fritt utrymme på minst 30 cm ovanför ugnen och minst 20 cm
mellan ugnen och eventuella angränsande väggar.

Nedladdningar

Nedladdningar