Vitlöksbröd är det perfekta tillbehöret som passar till det mesta och uppskattas av alla. Servera med en god valfri dipp att doppa det krispiga brödet i.

Bild, video och recept: Ellesklingen

 

INGREDIENSER:

  • Rostbröd 6-8 skivor (1 skiva blir en sträng)
  • 60g smör
  • 1 näve persilja
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 paket riven parmesan

GÖR SÅ HÄR:

  1. Klipp av kanterna på rostbrödet, rulla varje del och pressa ihop.
  2. Smält smöret, press vitlöken, hacka persiljan och addera till smöret
  3. Doppa brödbitarna i smörblandningen och rulla sedan i parmesanen.
  4. Grädda i airfryern i 5-6 minuter på 180 grader.

Servera med valfri dipp. Här har vi vispat ett paket Crème fraiche med 50g skirat smör. + salt och peppar.

Se hur du gör:

Rekommenderade produkter

DAILY 6L AIRFRYER

DUALFRY 6L AIRFRYER

DUALFRY SPLIT 8L AIRFRYER