Dehumidifier_DH1W-12_Front_on_Green-Light
Dehumidifier_DH1W-12_Front_on_Blue-Light
Dehumidifier_DH1W-12_Angled-up
Dehumidifier_DH1W-12_Top
Dehumidifier_DH1W-12_Back_open
Dehumidifier_DH1W-12_Front_on_Red-Light
Dehumidifier_DH1W-12_Angled_on_Environment
Dehumidifier_DH1W-12_Back_Open_Environment
Dehumidifier_DH1W-12_Front_on_Green-Light
Dehumidifier_DH1W-12_Front_on_Blue-Light
Dehumidifier_DH1W-12_Angled-up
Dehumidifier_DH1W-12_Top
Dehumidifier_DH1W-12_Back_open
Dehumidifier_DH1W-12_Front_on_Red-Light
Dehumidifier_DH1W-12_Angled_on_Environment
Dehumidifier_DH1W-12_Back_Open_Environment

DRY 12 AVFUKTARE

DH1W-12

Dry 12 är en effektiv avfuktare designad för att ta bort oönskad fukt och skapa en behaglig miljö i ditt hem. Med kapacitet att avfukta upp till 12 liter per dag och en kompakt design är den idealisk för rum upp till 15 m². Dessutom erbjuder den en praktisk funktion för att torka tvätt snabbt och effektivt.

Artikelnr: 604158 Kategori:

Information

Produktbeskrivning

Tar effektivt bort fukt

Dry 12 har en kapacitet att avfukta upp till 12 liter per dag, vilket säkerställer en behaglig miljö. Den är utrustad med en rymlig 2-liters vattentank som automatiskt stannar när den är full. För ännu större behov kan man använda den medföljande slangen för att leda vattnet direkt till avloppet eller en större behållare.

Enkel att flytta

Med sina praktiska handtag och hjul är Dry 12 lätt att flytta mellan olika rum, vilket gör den till en flexibel lösning för hela hemmet. Oavsett var du behöver den, kan du enkelt placera avfuktaren där den behövs mest.

Autoläge och justerbar fläkthastighet

Dry 12 har ett autoläge för bekväm och bekymmerfri drift, vilket automatiskt anpassar avfuktarens effekt för att upprätthålla en optimal miljö. Den har också två olika fläkthastigheter som du kan justera efter behov, samt en timerfunktion som kan ställas in upp till 24 timmar.

Effektiv torkning av tvätt

Använd Dry 12 när du ska torka tvätt för ett snabbt och effektivt resultat. Avfuktaren fortsätter driften utan styrning av luftfuktigheten i rummet och ser till att tvätten torkar så fort som möjligt.

Låg ljudnivå

Dry 12 har en låg ljudnivå på endast 38 dB, vilket gör den perfekt för användning i de flesta utrymmen. För att sätta detta i perspektiv, ligger en viskning vanligtvis på cirka 30 dB och ett vanligt samtal på ungefär 60 dB.

Lätt att underhålla

Ett rent filter är nyckeln till kontinuerligt hög kapacitet. Dry 12 kommer med ett tvättbart filter som enkelt kan sköljas under ljummet vatten. Se till att filtret är helt torrt innan du sätter tillbaka det i avfuktaren.

5 års garanti

Vi ger 5 års garanti på denna produkt från den dag du köper den. Inköpskvittot fungerar som bevis hosåterförsäljaren, så kom ihåg att spara det. Läs mer om vad garantin omfattar här.

Läsa mer

Höjdpunkter

  • Kapacitet 12 liter per dag
  • 2 liter vattentank
  • Kompakt storlek
  • För rum upp till 15 m²
  • Luftcirkulation 120 m³/h
  • Låg ljudnivå (38db)
  • Miljövänligt köldmedium R290

Garanti

Produktmått

  • W 25 x D 22 x H 44,5 cm
  • 10 kg

Nedladdningar

Nedladdningar