Gör enkelt en frisk Gazpacho i blendern.

INGREDIENSER:

  • 1 gurka
  • 150 g körsbärstomater
  • 2 röda paprikor
  • 1 lime
  • 1/2 chili
  • 1 kinesisk vitlök
  • 1 stjälk selleri
  • 2 vårlökar
  • 2-4 msk olivolja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 dl vatten
  • Salt peppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skär grönsaker i grova klyftor.

  2. Ha först vatten i blendern.

  3. Lägg sedan hälften av grönsakerna i blendern och kör på medelhög effekt till önskad konsistens.

  4. Ta i resten av grönsakerna och kör på medeleffekt.

  5. Smaksätt med salt och peppar.

  6. Förvara den kall i 2-3 timmar innan servering, sedan sätter smakerna sig.

Tips! Det är viktigt att ta i vätskan först i blendern. Då är det lättare för motorn.

Rekommenderade produkter:

POWERFUEL SILVER BLENDER

XPLODE VITAL BLENDER

Publicerad 13. september, 2021 i Recept