Morotsoppa med ingefära
INGREDIENSER:
För 2 personer
- 2 stora morötter
- 1 avokado
- 1 vitlöksklyfta
- 2 cm ingefära
- 1⁄4 tsk kummin
- 1⁄4 tsk gurkmeja
- 1⁄4 tsk mald koriander
- 2 dl varm grönsaksbuljong
- 1 msk apelsinjuice
- 1 dl kokosmjölk
Smaka av med:
- salt
- peppar
Dekorera med:
- kokosgrädde
- pumpafrön
- färska örter som mynta och persilja
GÖR SÅ HÄR:
- Skala och dela morötter, avokado, vitlök och ingefära.
- Mät upp alla ingredienserna och häll det i blendern.
- Starta sopp-programmet och låt mixas tills soppan har uppnått önskad temperatur. Du kan använda tampern för att mäta temperaturen längs tidens gång.
- Späd soppan med vatten om det behövs.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera soppan med rostade pumpakärnor, kokosgrädde och färska örter.
Rekommenderad produkt: