FRASIGA HAVREVÅFFLOR SOM SERVERAS MED GREKISK YOGHURT OCH BÄR.

INGREDIENSER:

cirka 10 våfflor

  • 140 g mjöl
  • 100 g havregryn
  • 3 msk honung
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk kardemumma
  • 1/2 tsk vaniljsocker
  • 75 g smör, smält
  • 3 dl mjölk
  • 3 ägg

Tillbehör

  • Grekisk yoghurt blandad med lite vaniljsocker
  • Skivad banan
  • Blåbär
  • Granatäpplekärnor

GÖR SÅ HÄR:

Blanda ihop alla ingredienser i en skål och låt svälla i cirka 20-30 minuter. Grädda sedan i våffeljärnet.

Recept & bilder: Marie Munk WG

REKOMMENDERAD PRODUKT:

TRADITION SINGLE VÅFFELJÄRN

TRADITION DOUBLE VÅFFELJÄRN