Använd resterna av tacos och gör tacovåfflor till lunch eller middag!
Tacovåfflor? Verkligen?! Japp! Om du tänker efter så innehåller vetetortilla ungefär samma ingredienser, förutom ägg och bakpulver. Men tacovåfflor är en rolig twist som är mer mättande. Perfekt om du vill få överbliven tacos att räcka till en extra måltid. Perfekt för lunch eller middag.
INGREDIENSER:
3 dl vetemjöl
1 dl havregryn
2 ägg
4 dl mjölk
2 matskedar smör
1/2 tsk salt
1/2 tsk bakpulver
GÖR SÅ HÄR:
Smält smöret och ställ åt sidan. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner det smälta smöret, äggen och mjölken till en klumpfri blandning. Använd gärna en elvisp eller Probaker för att blanda smeten.
Servering:
Lägg gärna våffeljärnet och smeten på bordet tillsammans med överbliven tacos. Om du har kryddat köttfärs eller svarta bönor dagen innan, värm dem i stekpannan.
Stek våfflorna vid bordet och ät dom varma toppade med överbliven tacos.